4 suvožtiniai
Reikės:
4 kiaulienos nugarinės gabaliukų be kaulo;
4 šaukštų aliejaus;
1 didelio kiaušinio;
trupučio aitriosios paprikos;
trupučio maltų juodųjų pipirų;
1 šaukštelio druskos;
150 g maltų džiūvėsėlių;
2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio;
4 suvožtinių bandelių;
4 šaukštų angliškų garstyčių;
1 romaninių salotų gūžės.
Mėsą išpurenkite, paploninkite. Į kepimo skardą įpilkite pusę kiekio aliejaus.
Kiaušinį išplakite su pipirais ir druska. Jame po vieną suvilgykite mėsos gabaliukus. Po to juos pavoliokite džiūvėsėlių bei kietojo sūrio mišinyje ir padėkite į kepimo skardą. Mėsą pašlakstykite likusiu aliejumi ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 °C, kepkite 15–20 min.
Bandeles perpjaukite pusiau. Ant apatinės dalies užtepkite garstyčių. Ant viršaus uždėkite po iškeptą karbonadą, keletą salotų lapų ir užvožkite bandelės viršų. Viskas, ragaukite!