Suvožtiniai su karbonadais traškia plutele

4 suvožtiniai

 

Reikės:

 

4 kiaulienos nugarinės gabaliukų be kaulo;

4 šaukštų aliejaus;

1 didelio kiaušinio;

trupučio aitriosios paprikos;

trupučio maltų juodųjų pipirų;

1 šaukštelio druskos;

150 g maltų džiūvėsėlių;

2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio;

4 suvožtinių bandelių;

4 šaukštų angliškų garstyčių;

1 romaninių salotų gūžės.

 

Mėsą išpurenkite, paploninkite. Į kepimo skardą įpilkite pusę kiekio aliejaus.

 

Kiaušinį išplakite su pipirais ir druska. Jame po vieną suvilgykite mėsos gabaliukus. Po to juos pavoliokite džiūvėsėlių bei kietojo sūrio mišinyje ir padėkite į kepimo skardą. Mėsą pašlakstykite likusiu aliejumi ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 °C, kepkite 15–20 min.

 

Bandeles perpjaukite pusiau. Ant apatinės dalies užtepkite garstyčių. Ant viršaus uždėkite po iškeptą karbonadą, keletą salotų lapų ir užvožkite bandelės viršų. Viskas, ragaukite!

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis