3 porcijos
Reikės:
3 didelių burokėlių;
2 kiaušinių;
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių;
žiupsnio šviežiai maltų juodųjų pipirų;
1 šaukštelio druskos;
6 šaukštų maltų džiūvėsėlių;
1 šaukšto tarkuoto kietojo sūrio;
6–7 šaukštų aliejaus kepti.
Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.
Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltų džiūvėsėlių bei sūrio mišinyje ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę maždaug po 2–3 min.
Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.