Kepti burokėliai

3 porcijos

 

Reikės:

 

3 didelių burokėlių;

2 kiaušinių;

1 šaukštelio džiovintų raudonėlių;

žiupsnio šviežiai maltų juodųjų pipirų;

1 šaukštelio druskos;

6 šaukštų maltų džiūvėsėlių;

1 šaukšto tarkuoto kietojo sūrio;

67 šaukštų aliejaus kepti.

 

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite ir pašalinkite žievelę. Supjaustykite maždaug 0,5 cm storio griežinėliais.

 

Kiaušinius išplakite su raudonėliais, druska ir pipirais. Į šį plakinį po vieną panardinkite burokėlių griežinėlius, pavoliokite juos maltų džiūvėsėlių bei sūrio mišinyje ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės kaitros kiekvieną pusę maždaug po 23 min.

 

Iškeptus griežinėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis