Morkų, obuolių, sūrio ir spanguolių salotos

4 porcijos

 

Reikės:

 

120 g džiovintų spanguolių arba vyšnių, razinų;

3 morkų;

2 obuolių;

1 skiltelės česnako;

120 g tarkuotos mocarelos;

2 šaukštų kepintų sūdytų saulėgrąžų branduolių;

12 šaukštų sukapotų petražolių;

druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų;

1 šaukšto alyvuogių aliejaus;

2 šaukštų majonezo.

 

Džiovintas uogas dubenėlyje užpilkite verdančiu vandeniu.

 

Morkas nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuotas suberkite į dubenį. Obuolius nuplaukite ir supjaustykite šiaudeliais. Suberkite prie morkų.

 

Nuluptą česnako skiltelę labai smulkiai sukapokite ir taip pat sumeskite į dubenį. Ant viršaus užberkite mocarelą, saulėgrąžų branduolius, petražoles ir išmirkytas uogas. Viską pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su aliejumi bei majonezu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis