Vištiena apelsinų glazūroje

Saldžiarūgštė vištiena - visuomet gera idėja kinų virtuvės megėjams.

Ši glazūra tinka bet kokiai paukštienai ir bet kokioms jos dalims.


Jums reikės:


1 v. š. sviesto

tarkuotos 1 apelsino žievelės

šviežiai spaustų 1 apelsino sulčių

2 a. š. medaus su kaupu


Gaminimas


Užmarinuokite paukštieną taip, kaip mėgstate ir ją išsikepkite. Į įkaitintą keptuvę įkrėskite sviestą ir palaukite kol išsilydys. Tuomet sudėkite tarkuotą apelsino žievelę ir kelias minutes pakepinkite. Supilkite sultis, kai užvirs - sukrėskite medų. Palikite ant vidutinės ugnies virti, kol sutirštės - apie 10-15 min.


Pagaminta glazūra pilkite ant vištienos. Patiekite su mėgstamu garnyru.


Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis