Vištiena su imbieru ir medumi

Pagal šį receptą paruošta vištiena – įsimintino ir ryškaus skonio. Be to, patiekalas nekaloringas ir neriebus.

Reikės:


0,5 svogūno galvutės

3 vištienos krūtinėlių

2 skiltelių česnako

2 valg. šaukštų medaus

50 ml sojų padažo

5 g imbiero

druskos pagal skonį

maltų baltų pipirų pagal skonį

15 ml alyvuogių aliejaus

15 ml citrinos sulčių


Gaminame


* Į puodą įpilti aliejaus. Krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir apkepti uždengtame puode iki mėsa pabals. Tada įberti smulkiai pjaustytų svogūnų, įberti druskos, pipirų. Uždengti dangtį ir troškinti 5 minutes.


* Smulkiai supjaustyti česnaką ir imbierą. Supilti juos į puodą, vištieną aplieti citrinų sultimis, sojų padažu ir medumi. išmaišyti. Maždaug po 5 minučių nuimti dangtį ir troškinti, kol išgaruos skystis.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis