Reikės:
0,5 svogūno galvutės
3 vištienos krūtinėlių
2 skiltelių česnako
2 valg. šaukštų medaus
50 ml sojų padažo
5 g imbiero
druskos pagal skonį
maltų baltų pipirų pagal skonį
15 ml alyvuogių aliejaus
15 ml citrinos sulčių
Gaminame
* Į puodą įpilti aliejaus. Krūtinėlę supjaustyti kubeliais ir apkepti uždengtame puode iki mėsa pabals. Tada įberti smulkiai pjaustytų svogūnų, įberti druskos, pipirų. Uždengti dangtį ir troškinti 5 minutes.
* Smulkiai supjaustyti česnaką ir imbierą. Supilti juos į puodą, vištieną aplieti citrinų sultimis, sojų padažu ir medumi. išmaišyti. Maždaug po 5 minučių nuimti dangtį ir troškinti, kol išgaruos skystis.