Reikės:
2 svogūnų
6 saldžių paprikų
5 pomidorų
50 g rūkytos kiaulienos
1 valg. šaukšto džiovintos ir maltos saldžios paprikos
4 parūkytų dešrelių
druskos pagal skonį
Gaminame
* Rūkytą mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais ir suberi į įkaitintą keptuvę. Kepinti pamažu didinant ugnį apie 5 minutes, kol šoninės gabaliukai aptirps.
* Paskui ten pat suberti šiaudeliais pjaustytus svogūnus ir kepti ant vidutinės ugnies, kol svogūnai taps permatomi.
* Suberti maltą papriką, išmaišyti ir iškart supilti mažyčiais kubeliais susmulkintus pomidorus bei stambesniais šiaudeliais supjaustytas paprikas. Įberti druskos, išmaišyti, uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinti 25-30 minučių.
* Tada į puodą suberti kubeliais pjaustytas dešreles ir uždengus dangtį troškinti dar 10 minučių.
* Nuimti dangtį ir dar 15 minučių troškinti vis pamaišant, kol išgaruos skysčių perteklius. Patiekite su duona.