5–7 porcijos
Reikės:
3 kiaušinių
0,5 šaukštelio druskos
180 g cukranendrių cukraus
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
130 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio cinamono
12–15 nedidelių obuolių (nuplautų)
1 šaukšto miltelinio cukraus
Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi iki standumo, įmaišykite vanilės ekstraktą, įsijokite miltus, kepimo miltelius, cinamoną. Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą 20 x 30 cm skardą. Įspauskite į tešlą obuolius. Pašaukite skardą į 160–180 °C orkaitę ir kepkite 45–50 min. Iškeptą pyragą palikite skardoje atvėsti ir sutvirtėti, tada pabarstykite milteliniu cukrumi.