4 porcijoms reikės:
- 4 vidutinio dydžio tortilijų;
- 4 v.š. pomidorų padažo;
- gabalėlio poro, pjaustyto pusžiedžiais;
- 60 g rūkytos dešros;
- 20 vnt. nevirtų tigrinių krevečių;
- 1 vidutinio dydžio marinuoto agurko;
- žiupsnelio maltos raudonosios paprikos, džiovinto česnako;
- ~50-80g kietojo sūrio.
Gaminame
- Tortilijas išdėliokite kepimo skardoje. Ant kiekvienos uždėkite po 1 v.š. pomidorų padažo ir tolygiai paskirstykite.
- Krevetes perpjaukite išilgai, iš abiejų pusių pabarstykite paprika ir česnaku.
- Ant tortilijų išdėliokite porą, kubeliais supjaustytą rūkytą dešrą, krevetes, griežinėliais pjaustytą agurką, krevetes ir galiausiai užberkite tarkuotą sūrį.
- Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
Skanaus.