10 vnt.
Reikės:
4 kiaušinių
0,5 šaukštelio druskos
1 šaukšto cukraus
100 ml ištirpinto sviesto
300 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
500–600 ml pieno
5 putpelių kiaušinių
1 šaukšto sviesto
druskos ir maltų juodųjų pipirų kiaušiniams pagardinti
saujelės šviežių raudonėlių arba čiobrelių
Gaminame:
* Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
* Trynius išplakite su druska ir cukrumi, įmaišykite ištirpintą sviestą. Tada įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir pieną, galiausiai – kiaušinių baltymus. Kepkite vaflinėje.
* Keptuvėje su ištirpintu sviestu iškepkite putpelių kiaušinius. Pagardinkite juos druska, pipirais, žalumynais ir ragaukite su vafliais.