Šįkart dalinuosi vienu mėgstamiausių troškinių receptu su kokosų pienu. Nuostabaus skonio, o ir pagaminti neužtruksite labai ilgai. Taip pat galite pasitelkti fantaziją ir dėti daržoves bei prieskonius, kuriuos labiausiai mėgstate.
Jums reikės:
1 svogūno;
3 skiltelių česnako;
3 vidutinių bulvių;
1 šaukšto tarkuoto imbiero;
250 g virtų arba konservuotų avinžirnių;
1 brokolio galvos;
1 paprikos;
Šiek tiek aliejaus kepimui;
Šviežios kalendros lapelių;
1 šaukšto ciberžolės;
1 šaukštelio pankolių sėklų;
1 šaukštelio džiovinto baziliko;
Šiek kajeno ir juodų pipirų;
Druskos;
1 skardinės kokosų aliejaus.
Gaminimo būdas:
1. Bulves nuplauname ir supjaustome kubeliais. Dedame į puodą su verdančiu vandeniu (vandens reikia 1 litro);
2. Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome ir kepiname keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Papriką supjaustome kubeliais ir dedame į svogūnų keptuvę, supilame kokosų aliejų ir kepame dar 5 minutes;
3. Brokolius supjaustome ir kartu su išvirtais arba konservuotais avinžirniais dedame į puodą kur verda bulves. Bulves vienas reikėtų pavirti apie 5 minutes;
4. Į puodą supilame pakepintus svogūnus, česnakus, papriką ir kokosų pieną;
5. Sudedame visus prieskonius išskyrus kalendros lapus. Verdame dar apie 8 - 9 minutes.
6. Išvirta troškinį gardiname kalendros lapeliais. Galite dėti savo mėgstamus prieskonius ir daržoves :)
Skanaus!