Jums reikės:
100 g avokado;
70 g kokosų drožlių;
1 šaukšto kokosų aliejaus;
1 šaukšto klevų sirupo;
2 šaukštelių citrinos sulčių;
50 g juodo šokolado.
Gaminimo eiga:
1. Kokosų drožles kartu su kokosų aliejumi sudėkite į S formos trintuvą ir smulkinti apie 4 -5 minutes;
2. Į trintuvą sudėti avokadą, klevų sirupą, citrinos sultis ir smulkinti iki vienalytės masės, žinoma, kokosų drožlės visiškai nesusimals;
3. Gautą masę dėti į šaldiklį 20 minučių;
4. Šokoladą ištirpinti garų vonelėje;
5. Iš sustingusios masės suformuoti rutuliukus ir apvolioti šokolade;
6. Paruoštus saldainius dėti 30 minučių į šaldytuvą ir suvartoti per kelias dienas.
Skanaus!