2 porcijoms reikės:
- 2 vnt. nedidelių vištienos krūtinėlių;
- 0,5 a.š. rūkytos paprikos;
- 0,5 a.š. malto kumino;
- 1 raudonosios paprikos;
- nedidelio gabalėlio poro;
- ~100 g pievagrybių;
- 20 g tarkuotojo kietojo sūrio;
- žiupsnelio šviežiai pjaustytų petražolių;
- 12 vnt. tigrinių nevirtų krevečių;
- šlakelio aliejaus;
- druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
- Vištienos krūtinėles išilgai supjaustykite plonomis juostelėmis. Apibarstykite paprika, kuminu, druska, permaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
- Krevetes apibarstykite druska ir užpilkite šiek tiek aliejaus.
- Į dubenį sudėkite stambesniais kubeliais pjaustytą papriką, griežinėliais - porą, pievagrybius, suberkite sūrį, petražolės, pašlakstykite aliejumi, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Į indelius sudėkite paruoštas daržoves, vištieną, ant viršaus išdėliokite krevetes ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. arba tol, kol viskas iškeps.
Skanaus!