Bulviniai paplotėliai su sūriu

Vegetariška vakarienė – tokių tikrai būna. Idealu, jei nuo vakarykščio gaminimo liko virtų bulvių. Jei bulvių masė gausis kiek skystoka, drąsiai įdėkite krakmolo. Darykite mažesnius ir storesnius kepsnelius, nes plonesni ištęžta ir prikepa prie keptuvės.

Reikės:


  •  450g virtų miltingų bulvių;
  • 1 svogūno;
  • sauja smulkintų laiškinių česnakų;
  • 125 g fetos (naudojau fermentinį sūrį);
  • 1 kiaušinio;
  • druskos, juodųjų pipirų.


Gaminame


1. Išvirkite bulves. Atvėsinkite ir sugrūskite. 

2. Į bulvių masę sudėkite tarkuotą svogūną, laiškinius česnakus, tarkuotą sūrį, kiaušinį, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai viską išmaišykite.

3. Miltuotomis rankomis padarykite paplotelius ir kepkite keptuvėje kiekvieną pusę, kol gražiai apskrus.


Skanaus!


P.S. Valgėme su pievagrybių padažu.


http://oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis