- 500 g pasirinkto faršo;
- 800 g konservuotų pomidorų savose sultyse;
- 400-800 g raudonų konservuotų pupelių;
- didelės raudonos paprikos;
- daug česnako;
- čili pipirų;
- prieskonių;
- 2 svogūnų;
- saujelės pjaustyto žalio saliero;
- sūrio,
- česnakinių bandelių.
Gaminame
- Supjaustome papriką, bei svogūnus, pakepame iki kol suminkštės.
- Į keptuvę dedame faršą, prieskonius, smulkintas čili paprikas bei česnakus, šiek tiek pakepame, patroškiname.
- Tada į troškintuvą arba gilų puodą sudedame konservuotus pomidorus (su skysčiu), pupeles (skysti nupilti), salierą, bei faršo masę, viską gerai išmaišome, uždedame dangtį ir ant silpnos ugnies paliekame apie 20 minučių, karts nuo karto pamaišydami ir vis paragaudami ar netrūksta vieno ar kito prieskonio.
- Praėjus 20 minučių nuimame dangtį ir dar apie kelias minutes pakaitiname.
- Patiekiame su česnakinėmis bandelėmis ir užtarkuotu sūriu.