8 vnt. reikės:
- 8 vnt. mažesnių tortilijų;
- 2 skardinių konservuoto tuno aliejuje (224 g gryno svorio);
- 1 mėlynojo svogūno;
- 140 g konservuotų kukurūzų;
- 1-2 vnt. marinuotų agurkų;
- 2-3 v.š. majonezo;
- ~100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
- Į dubenį sudėkite per sietelį nuvarvintą tuną, smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir marinuotą agurką, suberkite kukurūzus, įdėkite majonezą, daugiau nei pusę tarkuoto fermentinio sūrio, pjaustytus krapus, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Paruoštą įdarą padalinkite ant tortilijų ir susukite.
- Tortilijas sudėkite į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus užberkite likusį tarkuotą fermentinį sūrį ir kepkite 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol. kol sūris išsilydys ir tortilijos gražiai apskrus.
Skanaus!