Reikės:
- 20 „Spring Rolls“ tešlos lakštų,
- 1 saldžiosios paprikos,
- 1 svogūno,
- 2 vidutinio dydžio morkų,
- 10 pievagrybių,
- 300-400 g vištienos filė,
- 1 kiaušinio,
- sojos padažo,
- druskos,
- maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
- Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę ir pamarinuokite sojos padaže maždaug 30 min.
- Smulkiai supjaustykite daržoves.
- Vištieną dėkite į keptuvę ir kelias minutes apkepkite aliejuje.
- Sudėkite visas daržoves, pagardinkite prieskoniais, įpilkite kelis šlakelius sojos padažo ir troškinkite maždaug 20-25 minutes.
- Troškintą įdarą perkoškite per sietelį, kad liktų kuo mažiau skysčio.
- Į lakštą dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip voką. Užlenkiamus kraštus patepkite kiaušinio plakiniu, kad viskas tvirtai suliptų.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite paruoštus suktinukus. Vartydamos kepkite 4-5 minutes.