2 porcijoms:
- 200 g kiaušininių makaronų arba kitų jūsų mėgstamų;
- 200 g "Kitchen me" rūkytos antienos files su oda;
- 250 g rudųjų pievagrybių;
- gabalėlio supjaustyto poro;
- 50 tarkuoto fermentinio sūrio;
- žiupsnelio grūstos čili paprikos;
- 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos;
- druskos, maltų juodųjų pipirų.
Gaminame
- Antienos file susipjaustykite griežinėliais arba kubeliais, pievagrybius padalinkite į keturias dalis.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite pievagrybius. Kepkite ant stiprokos ugnies, kad grybai skrustų, o nesitroškintų.
- Tuomet suberkite pjaustytą antieną, nuolat maišykite, po kelių minučių sudėkite porus, čili ir maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Galiausiai sudėkite išvirtus, vėl išmaišykite ir išjungti ugnį. Berkite tarkuotą sūrį, permaišykite ir patiekite.
Skanaus.