4 porcijoms reikės:
- 500 g triušienos mėsos:
- 300 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio (galite keisti savo mėgstamu);
- 400 ml kokosų pieno;
- 0,5 a.š. kajeno pipirų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- 150 g stiklinių makaronų;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių.
Gaminame
- Triušienos mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepkite ~5 min.
- Tuomet dėkite daržovių mišinį ir patroškinkite keletą minučių, kol jos suminkštės.
- Suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, supilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišykite ir patroškinkite keletą minučių.
- Makaronus paruoškite pagal instrukciją ant pakelio ir patiekite su keptuvės turiniu.
- Ant viršaus užberkite žiupsnelį petražolių.
Skanaus!