Ypatingai traškūs žuvies kepsneliai

Jau senokai užsienio žurnaluose buvau nužiūrėjusi puikų receptą, kurį šiandien pasididžiuodama pristatau ir jums.

Prisipažinkite, ar dažnai kovojate su greito maisto pagundomis? Ar vos pagalvojus apie traškias bulvytes ar kepsnelius jums kaupiasi seilės?


Jau senokai užsienio žurnaluose buvau nužiūrėjusi puikų receptą, kurį šiandien pasididžiuodama pristatau ir jums. Šis patiekalas gerokai sveikesnis: jį ruošime iš žuvies, be to to panaudosime avižas vietoj baltų miltų ir pasirinksime sveikatai palankų gaminimo būdą – kepsime orkaitėje. Nepaisant to, kad gaminame sveikiau, kepsniukai gavosi ypatingai traškūs ir sultingi viduje, tad pasiruoškite jų daugiau!



Asmeninio albumo nuotr.



REIKĖS:

500 g šamo filė

avižų miltų,

greito paruošimo avižų dribsnių,

Panko džiūvėsėlių,

kelių šaukštų aliejaus.


GAMINIMAS


  1. Dubenyje lygiomis dalimis sumaišykite avižų miltus, dribsnius ir panko džiūvėsėlius. Tokiam kiekiui prireiks po kelis šaukštus šių produktų.
  2. Žuvies gabalėlius trumpai merkite į aliejų ir apvoliokite paruoštame mišinyje iš visų pusių.
  3. Kepkite orkaitėje apie 30 min.


lieknosbites.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis