Reikės:
- 6 tortilijų (geriau didesnių)
- 0,5 kg vištienos filė
- Salotų lapų
- 1 raudono svogūno
- 1 raudonos paprikos
- 100 g fermentinio sūrio
- Pusės stiklinės pomidorų padažo be priedų
- 4 v. š. barbekiu padažo
- 2 v.š. Vorčesterio padažo
- 2 v.š. obuolių acto
- 2 v.š. rudojo cukraus
- Druskos, pipirų
- Alyvuogių aliejus
Paruošimas:
1. Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Į storą puodą dedame 5 v. šaukštus pomidorų padažo, dedame vištieną. Beriame druskos, pipirų, ant viršaus dedame barbekiu padažą. Atskirame inde sumaišome obuolių actą, vorčesterio padažą ir cukrų. Viską pilame ant vištienos. Taip pat įpilame stiklinę paprasto vandens. Troškiname vištieną šiame padaže apie valandą. Išimame iš puodo ir suplėšome šakute, tada vėl metame vištieną į likusį padažą ir gerai išmaišome – plėšyta vištiena paruošta.
2. Kiekvieną tortiliją aptepame pomidorų padažu. Dedame nuplautus salotų lapus, smulkiai supjaustytą svogūną ir papriką. Tada dedame plėšytą vištieną, o ant jos pabarstome sūrio.

3. Tortilijas susukame, susmaigstome dantų krapštukais, kad neišsivyniotų. Viršų aptepame alyvuogių aliejumi. Kepame apie 10-15 min 180 C orkaitėje, kol išsilydys sūris.
Štai ir viskas. Skanaus!