Reikės:
- kiaulienos nugarinės;
- morkų;
- svogūno;
- fermentinio sūrio;
- pomidorų padažo;
- majonezo;
- prieskonių.
Gaminame
- Supjaustome kiaulienos nugarinę, plonai išmušame. Įtriname prieskoniais ir kelioms valandoms paliekame šaldytuve, kol prieskoniai įsigers.
- Tuo tarpu smulkiai supjaustome svogūnus, burokine tarka sutarkuojame morkas ir sudedame į keptuvę, troškiname iki kol daržovės suminkštės, žinoma, nepamirškime įdėti ir prieskonių. Galiausiai baigiantis kepimui dedame kelis šaukštus pomidorų padažo, išmaišome.
- Kiekvieną karbonado blyną ištepame majonezu, ant viršaus dedame morkas, nepagailime! Kepame 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 25 minutes.
- Kepimo laikui baigiantis užbarstome tarkuotu sūriu ir dar keliom minutėm dedam į orkaitę.