Lietiniai su varškės ir migdolų įdaru (be cukraus)

Nieko naujo, nieko sudėtingo, tik labai paprastas, maistingas patiekalas - varškės lietiniai su varškės ir migdolų įdaru.


Skanūs ir karšti, ir šalti.


Labai patikęs įdaras:


pakelis pusriebės varškės (200 g),

1 gerai sunokęs bananas,

2 v. š. jogurto,

1 v. š. agavų sirupo

ir kaupinas šaukštas migdolų miltų.


Migdolų miltai sugeria drėgmę, išbrinksta ir įdaras būna drėgnas, minkštas, bet nepavandeniavęs. Nurodyto kiekio užteko įdaryti 8 lietiniams.


Pigesnis, bet mažiau sveikas variantas - migdolų miltus pakeisti paprastais džiūvėsėliais.


Lietinių blynų tešla (15 vnt.):


200 g varškės,

85 g miltų,

15 g krakmolo,

40 g aliejaus,

2 kiaušiniai,

15 g agavų sirupo (galit keisti, galit išvis nedėti jei pvz., nuspręstumėte valgyti su sūdyta lašiša ar ikrais (svajoju, neuždrausta juk, galit dėti daugiau, jei įdarą darysite saldų ar valgysite pvz., su vaniliniu padažu),

120 g pieno, - druskos, ciberžolės (ji nebūtina, dedu tik dėl spalvos


Gaminimas


Visus produktus suplaku blenderiu, jį pavertus 45° kampu, kad susidarytų kuo mažiau burbuliukų. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis