Skanūs ir karšti, ir šalti.
Labai patikęs įdaras:
pakelis pusriebės varškės (200 g),
1 gerai sunokęs bananas,
2 v. š. jogurto,
1 v. š. agavų sirupo
ir kaupinas šaukštas migdolų miltų.
Migdolų miltai sugeria drėgmę, išbrinksta ir įdaras būna drėgnas, minkštas, bet nepavandeniavęs. Nurodyto kiekio užteko įdaryti 8 lietiniams.
Pigesnis, bet mažiau sveikas variantas - migdolų miltus pakeisti paprastais džiūvėsėliais.
Lietinių blynų tešla (15 vnt.):
200 g varškės,
85 g miltų,
15 g krakmolo,
40 g aliejaus,
2 kiaušiniai,
15 g agavų sirupo (galit keisti, galit išvis nedėti jei pvz., nuspręstumėte valgyti su sūdyta lašiša ar ikrais (svajoju, neuždrausta juk, galit dėti daugiau, jei įdarą darysite saldų ar valgysite pvz., su vaniliniu padažu),
120 g pieno, - druskos, ciberžolės (ji nebūtina, dedu tik dėl spalvos
Gaminimas
Visus produktus suplaku blenderiu, jį pavertus 45° kampu, kad susidarytų kuo mažiau burbuliukų. Skanaus!