Daržovių blyneliai be baltų miltų

Blynų įvairovei nėra galo. Vienus tokius su daržovėmis labai mėgstu, tad dalinuosi ir su jumis. Šiems blyneliams galima naudoti daugumą jūsų mėgstamų daržovių, o ir jų dėti tiek, kiek skanu jums ir tiems, kuriuos vaišinsite.

REIKĖS


Avižinių miltų (aš tiesiog sumalu kavamale avižinius dribsnius),

2 v.š. kukurūzų miltų,

augalinio pieno (galima keisti įprastu),

kiaušinio,

1 v.š. aliejaus,

daržovių: mėlynojo svogūno, cukinijos galiuko, 1 pomidoro (ar kitų jūsų mėgstamų daržovių).


GAMINIMAS


* Kiaušinį išplakite su aliejumi ir šlakeliu pieno bei truputėliu druskos.

* Įmaišykite porą šaukštų kukurūzų miltų, o toliau po šaukštą dėkite avižinius miltus tol, kol pasieksite tirštoką konsistenciją.


Asmeninio albumo nuotr.


* Supjaustykite svogūną plonais griežinėliais, pomidorą ir cukiniją kubeliais, įmaišykite į tešlą.* Kepkite nedidelius blynelius nedideliame kiekyje ghi sviesto, kol parusvės.


http://lieknosbites.lt/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis