Minkšti ir sotūs pusryčių keksiukai

Minkštučiai, ne per daug saldūs. Skanu užsitepti džemo, tačiau gardūs ir vieni. Ir… tikrai gana sotūs keksiukai!

Reikės:

160 ml apelsinų sulčių;
80 g skysto medaus;
2 v. š. augalinio aliejaus;
2 v. š. graikiško jogurto;
250 g miltų;
2 a. š. kepimo miltelių;
60 g avižinių dribsnių;
60 g razinų.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Viename dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus, o kitame – skystus. Vėliau – viską kartu. Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles (apie 12 vnt. nedidelių formelių).

* Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20-25 minutes.

Voilà!

Skanaus, Gabrielė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis