Populiariausi straipsniai:
- Magiški žodeliai, kurie keičia mūsų gyvenimą
- D. Razauskas: kiekviena moteris yra absoliučiai unikalus pasaulis, gebantis ir stebinti, ir siutinti
- Kam kenksminga mažai angliavandenių turinti dieta
- 5 situacijos, kai moterys patiria neįprastą orgazmą
- Varškės apkepas su razinomis
Reikės:
500 g maltos vištienos
50 g šviežių lašinukų
100 g sviesto
kiaušinio
1 v.š. krakmolo
prieskonių vištienai
džiūvėsėlių paniravimui
Kaip gaminti
1. Sumalkite vištieną su lašinukais ( mėsa taps ypač sultinga).
2. Įmuškite kiaušinį, dėkite prieskonius vištienai, krakmolą ir viską gerai sumaišykite.
3. Sviestą supjaustykite kubeliais ir dėkite į faršo vidų ir gerai užsspauskite.
4. Formuokite žemaičių blynų formos kotletukus. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Skanaus!