Gardieji Macarons'ai: paprasta kaip du kart du

Prancūzijoje pirmą kartą paragavau macarons saldėsių ir niekaip negaliu pamiršti jų tobulo skonio. Receptų yra daug ir labai skirtingų, ir, kiek esu bandžiusi, - visi yra skanūs. Nors kai kurie gali būti ir visai nepanašūs į tuos tikruosius, kuriuos galima pirkti Prancūzijoje. Migdoliniai macarons man turbūt yra patys skaniausi.

Ingredientai


Kiaušinio baltymas - 1 vnt.

Trinti migdolai - 85 g

Nulupti migdolai - 6-7 vnt

„Caster“ cukrus - 85 g


ievosreceptai.lt


Kaip gaminti ?


* Kiaušinio baltymą išplaku iki standžių putų (trynio šiame recepte nebereikės), tada sumaišau su trintais migdolais ir cukrumi.


* Rankas ištepu cukrumi, kad neliptų tešla, ir cuformuoju nedidelius rutuliukus. Dedu ant skardos dengtos kepimo popieriumi. Į viduriuką įspaudžiu po puselę sveiko lupto migdolo.


* Orkaitę įkaitinu iki 180 laipsnių ir kepu 15-20 minučių.


* Valgyti atvėsusius.


ievosreceptai.lt

www.ievosreceptai.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis