Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Sophia Loren - meilė vedusiam vyrui, patirtas persileidimas ir „viešnagė“ už grotų
- Ką rytų horoskopas žada šiems metams
- Įžymybės diktuoja paltų madą
- Garsenybių stiliaus akibrokštai
- Mamos kugelis - skaniausias
Reikės:
apie 300 g sprandinės mėsos pjaustytų gabalėlių;
kelių nedidelių morkyčių;
1 nedidelės raudonosios paprikos;
1 svogūno;
žiupsnelio raudonėlio, druskos ir juodųjų pipirų, šv. petražolių;
100 ml grietinėlės;
~200 g makaronų.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apskrudinkite sprandinės gabalėlius (varčiau kiekvieną atskirai). Sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad nepilnai apsemtų gabalėlius, ir troškinkite.
2. Keptuvėje pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną, tuomet suberkite griežinėliais supjaustytas morkytes bei kubeliais raudonąją papriką. Pakepkite keletą minučių, pagardinkite raudonėliais, druska, juodaisiais pipirais ir troškinkite kartu su mėsos gabalėliais, kol daržovės suminkštės. Tuomet supilkite grietinėlę, pakaitinkite, kol padažas sutirštės (arba galite sutirštinti miltais).
3. Troškinį patiekite su išvirtais makaronais. Pabarstykite šviežiomis petražolėmis.
Skanaus!