Šių dienų populiariausi tekstai:
- Sezono favoritai. 10 daiktų, vertų atsidurti tavo spintoje
- Astrologė Rima: paslaptys gali išaiškėti netyčia
- Kūno signalai ir jų priežastys
- Madingiausi 2015-ųjų kirpimai įvairaus ilgio plaukams
- Vištienos suktinukai su dž. slyvomis ir migdolų padažu
(stiklinė - 200 ml)
Tešlai:
0,5 pakelio mielių (apie 50 g)
1 stiklinė cukraus
0,5 pakelio sviesto
0,5 l pieno
miltų (dėti tiek, kad tešla nebūtų nei per skysta, nei per kieta - minkoma)
Įdarui reikės:
0,5 stiklinės kokoso drožlių
0,5 stiklinės pieno
0,25 stiklinės cukraus
Kaip gaminti
* Mieles sutrinti, pabarstyti cukrumi, užpilt (kad apsemtų) šiltu vandeniu ir uždengti rankšluostėliu, kad pakiltų. Pašildyti pieną (jis neturi būti per karštas, tik šiltas), į jį supilti cukrų, įdėti sviestą ir maišyti kol ištirps. Tada pilti miltus, supilti mieles ir palikti kol pakils. Dar galima įdėti vanilinio cukraus ir vieno kiaušinio trynį.
* Įdarui viską suberkite į puodą ir virkite 15- 20 min, kol sutirštės.
* Tešlą iškočiokite ir paskleiskite įdarą. Suvyniokite, supjaustykite ir kepkite. Skanaus!