Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Nuo kokių moterų vyrai bėga
- 50 pilkų atspalvių tavo spintoje
- Ricinos aliejus – natūrali pagalba plaukams, odai, nagams
- Frankas Sinatra – auksinio balso mergišius, draugavęs su mafija
- Medis ar metalas - kas energetiškai virtuvėje geriau?
- Pyragėliai su sūrio, varškės, špinatų bei česnakų įdaru
Ingredientai
Šokoladiniai meduoliai - 400 g
„Rududu“ - 200 g
Bananai - 2 vnt.
Mascarpone sūris - 125 g
Grietinėlė (35%) - 100 ml
Baltasis cukrus - 3 š.
Želatina - 1 a. š.
Migdolų drožlės - papuošimui
Kakava - papuošimui
Kaip gaminti ?
* Meduolius sutrinu blenderiu iki miltinės masės ir sumaišau su rududu. Kai viskas gerai sukibę ir susimaišę, dedu į tortinę nuimamu dugnu (naudojau 18 cm skersmens) ir suformuoju pagrindą.
* Bananus supjaustau griežinėliais ir dedu ant torto pagrindo.
* Grietinėlę išplaku iki standžių putų. Sudedu cukrų ir mascarpone sūrį, išmaišau.
* Želatiną ištirpdau su šlakeliu šilto vandens, o tada įmaišau į kremo masę. Kai baigta, dedu viską ant bananų ir suformuoju viršų, pabarstau migdolų ar šokolado drožlėmis.
* Dedu kelioms valandoms į šaldytuvą. Prieš patiekiant ant stalo, pabarstau kakava.