Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Nuo kokių moterų vyrai bėga
- 50 pilkų atspalvių tavo spintoje
- Ricinos aliejus – natūrali pagalba plaukams, odai, nagams
- Frankas Sinatra – auksinio balso mergišius, draugavęs su mafija
- Medis ar metalas - kas energetiškai virtuvėje geriau?
- Pyragėliai su sūrio, varškės, špinatų bei česnakų įdaru
Salotoms reikės:
1 st. grikių kruopų
1 didelio pomidoro
1 didesnio agurko
svogūnų laiškų
1 citrinos sulčių
druskos
pipirų
vandens
Kaip gaminti
* Grikius išvirti, atvėsinti. Pomidorą ir agurką supjaustyti gana smulkiai. Svogūnų laiškus supjaustyti smulkiai.
* Įdėti druskos, pipirų, išspausti vienos citrinos sultis, arba tiek, kiek rūgštumo norisi. Viską išmaišyti.
* Geriausiai salotas uždengtame inde palaikyti šaldytuve per naktį, kad skoniai susimaišytų ir atsiskleistų.
* Labai skanios, gaivios, lengvos salotos.
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!