Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Savaitės ikona. Ko niekada nevilkėtų A. Jagelavičiūtė?
- Savaitės horoskopas: tikrai dar ne viskas prarasta
- 50 pilkų atspalvių tavo spintoje
- Žinau, kad man labai pasisekė: esu gyva, vaikštau
- Laimėkite R. Vanagaitės knygą apie moters brandą
- Grikių salotos
4-5 bulvytės;
3 morkos;
~100 g kopūsto;
~40 g pupelių;
~40 g žirnių;
2 maži svogūnėliai;
~40 g žiedinio kopūsto;
1 puodelis maltų džiuvėsėlių;
1 šaukštelis maltos raudoniosios paprikos - čili;
prieskonių pagal skonį (šiam patiekalui rekomenduojama azijietiški prieskonių mišiniai).
Gaminame:
* Bulves, morkas, pupeles, žirnius, išverdame greitpuodyje, nusunkiame ir po to sutriname košelę.
* Smulkiai sutarkuojame ar susmulkiname (virtuviniu kombainu) kopūstus, morkas, žiedinius kopūstus, svogūnus. Į košelę sudedame visus prieskonius, druską, pipirus, labai tinka smulkiai kapoti kalendrų lapeliai. Sumaišome.
* Tarp delnų padarome rutuliukus, o po to suplojame. Gaminame tradicinius kotletus. Apvoliojame džiuvėsėliuose ir verdame karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!