Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Savaitės ikona. Ko niekada nevilkėtų A. Jagelavičiūtė?
- Grožio dosjė. R. Dominaitytė išbandė tarp Kauno aktorių populiarų receptą
- Puikūs patarimai, kaip valyti orkaitę
- Vestuvinis įvaizdis prasideda nuo suknelės. 12 dizainerių idėjų
- Daržovių kotletukai
Ingredientai
Kokoso drožlės - 250 g
Kiaušinio baltymai - 3 vnt.
Kiaušinio trynys - 1 vnt.
Baltas cukrus - 60 g
Kaip gaminti?
* Kiaušinio baltymus išplaku iki standžių putų.
* Sudedu trynį ir cukrų. Dar paplaku.
* Įmaišau kokoso drožles.
* Skardą padengiu kepimo popieriumi ir ant jo sudėlioju nedidelius pyragėlius. Kepu įkaitintoje orkaitėje iki 170 laipsnių apie 13 minučių.
* Palaukiu kol atvės ir atsargiai nuimu nuo kepimo popieriaus.
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!