Kokosiniai pyragėliai

Jei sulaukėte netikėtų svečių arba užsinorėjote lengvo ir greitai paruošiamo vakaro deserto, šis – vienas tobuliausių. Pagaminsite vos per 20 minučių, o skonis - tikrai pasakiškas. Viršus lengvai apskrudęs, o vidus – minkštas ir lengvas. Beje, labai primena „Bounty“ šokoladuką.

Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Savaitės ikona. Ko niekada nevilkėtų A. Jagelavičiūtė?
- Grožio dosjė. R. Dominaitytė išbandė tarp Kauno aktorių populiarų receptą
- Puikūs patarimai, kaip valyti orkaitę
- Vestuvinis įvaizdis prasideda nuo suknelės. 12 dizainerių idėjų
- Daržovių kotletukai

Ingredientai

Kokoso drožlės - 250 g
Kiaušinio baltymai - 3 vnt.
Kiaušinio trynys - 1 vnt.
Baltas cukrus - 60 g

Kaip gaminti?

* Kiaušinio baltymus išplaku iki standžių putų.

* Sudedu trynį ir cukrų. Dar paplaku.

* Įmaišau kokoso drožles.

* Skardą padengiu kepimo popieriumi ir ant jo sudėlioju nedidelius pyragėlius. Kepu įkaitintoje orkaitėje iki 170 laipsnių apie 13 minučių.

* Palaukiu kol atvės ir atsargiai nuimu nuo kepimo popieriaus.

ievosreceptai.lt

www.ievosreceptai.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis