Populiariausi straipsniai:
- V. Baublienė: ar man už tai moka
- Karščiausių kosmetikos naujienų TOP5
- Ekspertai: tai - madingiausios interjero spalvos
- Pratimai pečių juostai sustiprinti
- Vištų sparneliai medaus-sojos padaže
Reikės:
8 didelių bulvių;
300 g varškės;
100 g grietinės;
1 pomidoro;
1 a.š. garstyčių;
žiupsnelio svogūnų laiškų;
druskos, juodųjų pipirų.
Kaip gaminti
1. Kruopščiai nuplaukite bulves. Sudėkite į puodą ir virkite apie 15-20 min.
2. Perpjaukite bulves išilgai ir išskopkite minkštimą. Žinoma, šiek tiek jo palikdami.
3. Įdarui varškę išmaišykite su garstyčiomis ir grietine. Sudėkite smulkiai supjaustytą pomidorą be žievelės, svogūnų laiškus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir vėl gerai išmaišykite.
4. Į bulvių puseles dėkite įdarą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40min.
Skanaus.
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!