Populiariausi straipsniai:
- Leonidas Gaidajus – lošėjas, kūręs nemirtingas komedijas
- Sulieknėti padės arbata su cinamonu ir lauro lapais
- 2015 metų grožio tendencijos: kiek kainuoja madingiausia kūno dalis
- E. Aukštakalnytė-Hansen: kuo kinų tėvų vaikų auklėjimo metodai yra geresni už vakariečių
- Smėlinės tešlos žiedai su riešutais
Reikės:
3 litrų vandens,
200 g maltos mėsos,
3 bulvių,
2 morkų,
saliero koto,
svogūno ropelės,
pluoštelio petražolių,
lauro lapelio,
mažyčio žiupsnelio aitriosios paprikos,
druskos, pipirų pagal skonį,
trupučio aliejaus.
Kaip gaminti
* Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
* Maltą mėsą sudėkite į keptuvę ir ant silpnos ugnies kepinkite kartu su svogūnu.
* Bulves morkas, nuskuskite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
* Saliero kotą nuplaukite ir smulkiais supjaustykite.
* Morkas nuskuskite, nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Pabarstykite druska ir apkepkite.
* Į puode užvirusį vandenį suberkite bulvių gabaliukus ir su svogūnais pakepintą maltą mėsą. Pavirkite apie 10 min.
* Tada į puodą suberkite supjaustytą salierą, pakepintus morkos gabaliukus. Įmeskite lauro lapelį.
* Ragaukite ir, jeigu reikia įberkite dar druskos, pipirų, aitriosios paprikos. Virkite dar apie 5-7 min.
* Išjungus viryklę į puodą suberkite sukapotas petražoles.
****
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!