Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Savaitės ikona. V. Skaisgirė atskleidžia geriausią priemonę nuo senėjimo
- Gražiausios šių metų „Oskarų“ suknelės (FOTO)
- Sparčiai pasaulyje populiarėjanti Paleo dieta
- Celiulitas. Kaip jo atsikratyti?
- Minkštas ir purus obuolių pyragas
Reikės:
2 stiklinių pasukų,
1 stiklinės kvietinių miltų,
1 kiaušinio,
2 šaukštelių cukraus,
žiupsnio druskos,
aliejaus kepimui.
Įdarui:
1 kiaušinio,
1 šaukštelio miltelinio vanilinio cukraus,
žiupsnelio druskos,
0,4 kg varškės,
2 konservuotų persikų puselių,
1-2 šaukštų sviesto.
Kaip gaminti
* Išplakite kiaušinį su cukrumi ir druska. Įmaišykite ¼ pasukų, įberkite miltus ir išplakite iki vientisos masės be gumuliukų. Supilkite likusias pasukas ir išmaišykite.
* Įkaitinkite keptuvėje truputį aliejaus, pavartykite ją, kad paviršius juo pasidengtų, ir įpilkite samtelį tešlos. Kiek apkepusį lietinį apverskite. Taip iškepkite lietinius iš likusios tešlos.
* Įdarui varškę ištrinkite su išplaktu kiaušiniu, cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite smulkiai sukapotas arba stambiai sutarkuotas persikų puseles.
****
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!
* Kiekvieno lietinio viduryje dėkite po šaukštą varškės, suvyniokite. Paruoštus lietinius apkepkite įkaitintame svieste ant nesmarkios ugnies.