Populiariausi šių dienų tekstai:
- Redakcija bando: raudoni lūpdažiai
- Savaitės horoskopas: tarp pareigos ir asmeninių reikalų
- Imbiero šalutiniai poveikiai
- Laimėkite naująjį veido valymo prietaisą
- Obuolių pyragas su „Rududu“
Reikės:
500 g vištienos filė,
100 g pievagrybių,
50 g parmezano arba kitokio kietojo sūrio,
2-3 šaukštai pomidorų padažo,
žiupsnelis Viduržemio jūros prieskoninių žolelių mišinio,
50 g svogūnų,
200 g špinatų,
druskos, pipirų.
Kaip gaminti:
* Plonai išmuškite vištieną. Pabarstykite prieskoniais.
* Supjaustykite svogūnus ir pievagrybius. Kepinkite, kol pagels svogūnai.
* Įpilkite pomidorų padažo ir pakaitinkite.
* Šiek tiek atvėsinkite ir įtarkuokite sūrį. Įdarą palikite atvėsti.
* Ant maistinės plėvelės išklokite vištieną, kad neliktų tarpelių, ir uždėkite špinatų lapų.
* Į viduriuką per visą ilgį dėkite pievagrybių įdarą ir susukite suktinuką.
* Jį įvyniokite į foliją ir gerai užsukite galus.
* Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temperatūros, ir kepkite apie 40 minučių.
* Ištraukite ir šiek tiek atvėsinkite. Supjaustykite apie 3 cm storio griežinėliais ir patiekite su salotomis.
****
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!