Populiariausi straipsniai:
- Liūdna mylimiausios L. Tolstojaus dukters istorija
- Patarimai, kaip išsirinkti tobulai tinkančius džinsus (FOTO)
- V. Baublienė: apie apsirijimus ir pavasarį
- Stiklinė vandens padės išvengti insulto ir infarkto
- Keksas su obuoliais
Reikės:
600g kiaulienos kumpio faršo;
1 kiaušinio;
1 svogūno;
1 skiltelės česnako;
1 a.š. dž. raudonėlio;
saujelės džiūvėsėlių;
druskos, juodųjų pipirų;
padažui:
1 skardinės smulkiai pjaustytų konservuotų pomidorų (400g);
1 svogūno;
1 skiltelės česnako;
žiupsnelio dž.baziliko;
druskos, juodųjų pipirų.
Gaminame
1. Į faršą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išspaustą česnako skiltelę, įmuškite kiaušinį, suberkite raudonėlį, džiūvėsėlius, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai išminkykite.
2. Suformuokite 12 kotletų ir sudėkite į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. arba tol, kol iškeps.
3. Į priekaistuvį supilkite pomidorus, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, pagardinkite baziliku, druska, juodaisiais pipirais ir troškinkite apie 10-15 min. ant lėtos ugnies, vis pamaišydami, kol padažas sutirštės.
4. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!