Reikės:
500 g plikytų sausainių;
800 g natūralaus jogurto (kambario temperatūros);
400 g „Rududu“ karamelės;
Cukraus pagal skonį;
Vanilės pagal skonį;
5a.š. želatinos;
Pakelio persikinės želė;
Braškių papuošimui.
Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Saulės užtemimas - diena, kai galime stipriai keisti savo likimą
- A.Valinskas apie santykius su žmona: ąžuolai šiltnamyje neauga
- Kaip padaryti, kad pilvas jau iki vakaro būtų mažesnis
- A. Končialovskis: garsaus režisieriaus laimė - tik penktos žmonos glėbyje
- Po gimdymo stengiausi būti stipri, bet širdis plyšo į šipulius
- Kitoks bulvių plokštainis
Gaminame
* Visus sausainėlius įpjauname aštriu peiliu ir šaukšteliu prikemšame Rududu masės. Sudedame į tortinę, išklotą kepimo popieriumi.
* Želatiną užpilame karštu (jokiu būdu neverdančiu) vandeniu ir maišome, kol ištirpsta. Paliekame pravėsti. Tuo metu, jogurtą suplakame su vanile ir cukrumi, didžiausiu plakiklio greičiu įmaišome pravėsusią želatinos masę. Viską supilame ant sausainių. Viršų papuošiame braškėmis ir pastatome į šaldytuvą sustingti.
* Želė paruošiame pagal instrukcijas. Kai skystis atvėsta, užpilame jį ant sustingusio pyrago viršaus. Dar kelioms valandoms pastatome į šaldytuvą.
Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!