Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- A. Čelentano: gyvenimo moteris, meilės nuotykiai ir netradicinės orientacijos dukra
- Bulvių daigai gali išgydyti astmą ir vėžį
- Moteriai per gyvenimą užtenka 6 porų batų. Ar turite visas?
- Pavasarinės Nomedos Marčėnaitės salotos
- "Netikras zuikis" su ryžiais
Pagaminau apie 40 saldainių
300 g kokosų drožlių
270 g kondensuoto pieno
100 g cukraus pudros (dėjau 50 g)
30 g sviesto
300 g pieniško arba juodojo šokolado
Gaminame
1. Plokščią padėklą ar kitokį indą išklokite kepimo popieriumi. Dubenyje sumaišykite kokoso drožles, kondensuotą pieną, cukraus pudrą ir išlydytą atvėsusį sviestą.
2.Masė turi būti lipni ir drėgna. Drėgnais delnais suformuokite apvalius saldainius, panašiai po 1 a.š. masės.
3. Sudėkite ant padėklo ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite 1 valandą, kol ritinėliai taps pakankamai tvirti.
4.Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sudėkiteį dubenį ir ištirpinkite ant garų vonelės.
5. Iš šaldytuvo išimtus kokosinius rutuliukus įmerkite į šokoladą taip, kad visas pasidengtų šokoladu.
6.Perkelkite atgal ant kepimo popieriaus ir vėl laikykite šaldytuve apie 30 minučių, kol sustings.
Skanaus!
****
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!