Savaitės skaitomiausi straipsniai:
- Gintarė Karaliūnaitė–Canuel – kaip lieknėja žinoma moteris
- V. Baublienė: erotikos atspalviai, sado-mazo efektas ir rožių aliejus
- Ką savo spintoje turi turėti šiuolaikinė miestietė?
- Balandžio mėnesio horoskopas: laukia santykių išbandymai
- Geriausia metų aktore pripažinta A. Diržiūtė: mėgstu tai, kas dvelkia naftalinu
- Velykų pynė
Reikės:
125 g miltų;
100 g baltojo šokolado;
100 g pieniško šokolado;
160 g margarino;
3 kiaušinių;
200 g cukraus;
1a.š. kepimo miltelių.
Gaminame
* Margariną ir baltąjį šokoladą sudedam į puodą ir ant labai mažos kaitros ištirpinam. Perpilame į švarų dubenį bei suplakame su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišome miltus ir kepimo miltelius.
* Pienišką šokoladą supjaustome nedideliais kubeliais ir įsukame į tešlą. Viską supilame į nedidelę, kepimo popieriumi išklotą, skardelę. Pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių. Kepame, kol į vidurį įsmeigtas pagaliukas, liks švarus, neapsivėlęs tešla.
Su meile, Gabrielė
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!