Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Blakstienų tušo TOP10: kuriuos labiausiai mėgsta įžymybės?
- M. Repšys: ilgalaikiai santykiai jaunajai kartai neatrodo didelė vertybė...
- Agnė Gilytė: turiu kelis nepamainomus grožio ritualus
- Dizainerės Ramunės Piekautaitės pasiūlymai šiai vasarai
- Rūkytos vištienos ir kiaušinių mišrainė
Reikia:
1,5 litro vandens
200 g vištienos filė
80 g ryžių
1 didesnė morka
2 bulvės
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 a.š. kario
300 gr. lydyto sūrio
druskos
pipirų
šviežių krapų
Gaminame
* Į vandenį beriam druskos, pipirų ir verdam vištienos filė apie 20 min. Išimame ir supjaustome mažais gabaliukais. Į mėsos sultinį suberiame ryžius, paverdame apie 5 min., tuomet sudedame kubeliais pjaustytas bulves, burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną.
* Verdame, kol bulvės ima minkštėti. Tada sudedame supjaustytą mėsą, susmulkintą česnaką ir suberiame karį. Paverdame apie 10 min. Nukeliame puodą nuo ugnies, sudedame sūrį, maišome, kol išsilydo. Įberiame krapų. Skanaus!