Skaitomiausi savaitgaio tekstai:
- Pavasario tendencijos pagal amžių: 30+, 40+, 50+, 60+
- Seksologė: svajonių jaunikiu gali tapti eilinis Jonas
- Kaip Adamsų šeimynėlė gyvena dabar
- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)
- Citrininis sausainių tortas (nekeptas)
Reikia:
400 g kokoso drožlių
1 indelis (385 gr.) saldinto sutirštinto kondensuoto pieno
migdolų riešutų be luobelių (nebūtina)
Kaip gaminti
Kokoso drožles sumaišome su kondensuotu pienu. Rankomis formuojame graikinio riešuto dydžio apvalius sausainukus. Jei norite, į vidų galima įdėti migdolo riešutą, tuomet skonis bus labai panašus į Rafalello saldainius. Kepame iki 150°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min., arba kol sausainukai pradeda švelniai rusti. Iškeptus atvėsiname. Neperkepkite, nes atvėsę bus kieti. Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!