Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Savaitės ikona. Ką V. Ramaškienė iš tiesų mano apie J. Statkevičiaus jai sukurtą įvaizdį?
- Seksologė: svajonių jaunikiu gali tapti eilinis Jonas
- Eksperimentas, kuris ne tik suartina, bet ir padeda įsimylėti
- Astrologė Rima: laikas naujoms pažintims ir flirtui
- Sausainiai "Kokosiukai"
Reikės:
1,2 l vandens
100 g virtų arba konservuotų pupelių
2 bulvės
2 morkos
1 didelis svogūnas
2-3 česnako skiltelės
1 raudonoji paprika
3 rūkytos dešrelės
1 didesnis marinuotas agurkas
300 ml trintų pomidorų savo sultyse arba naminio pomidorų padažo
1 v.š. citrinos sulčių
druskos
pipirų
provanso žolelių mišinio
Gaminame
* Bulves nuskutame, supjaustome kubeliais, beriame į puodą su vandeniu ir verdame. Kol verda bulvės, svogūną nelabai smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame burokine tarka, papriką supjaustome šiaudeliais ir viską kepame keptuvėje. Kai daržovės suminkštėja, sudedame griežinėliais supjaustytas dešreles ir dar keletą minučių pakepiname.
* Galiausiai supilame pomidorų padažą, suberiame prieskonius, susmulkintą česnaką, patroškiname apie 2 min. ir viską sudedame į puodą su bulvėmis. Supilame citrinos sultis, sudedame smulkiai supjaustytą agurką, suberiame pupeles. Jei trūksta, įdedame dar prieskonių. Sriubą užviriname, paverdame 5 min. ir nukeliame nuo ugnies. Skanaus.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!