Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo
- Kaip drabužiais užmaskuoti figūros netobulumus
- Savaitės horoskopas: pasiruoškite permainingoms dienoms
- Gudrybės, kaip sudeginti kuo daugiau kalorijų
- Šiupininė sriuba
Reikės:
3 pakeliai varškės (po 200 g)
2 pakeliai skirtingų skonių želė
1 pakelis grietinėlės skonio želė
3 šaukštai cukraus
Gaminame
* Iš anksto pasidarome želė iš minėtų dviejų skirtingų pakelių. Sustingusią supjaustome gabaliukais.
* Ištirpiname grietinėlės skonio želė. Dėl vandens, kuriame tirpiname, kiekio: aš ėmiau apie 400 ml, bet sumaišius su varške masė man pasirodė kiek skystoka, tad kitą kartą pilčiau kokius 200-300 ml., – manau, pakaktų.
* Taigi, ištirpinę želė sumaišome ją mikseriu su varške, įberiame cukraus, sudedame iš anksto paruoštus želė gabaliukus, gerai išmaišome. Visą šią masę supilame į maistine plėvele išklotą formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausia palikti per naktį, tuomet sūris pakankamai sustingsta, ir pusryčiams jau galime skanauti.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!