Populiariausi straipsniai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- Ramunės pokyčiai: ne visi mane pažino
- 10 dažniausių priežasčių, kodėl poros pykstasi
- Gudrybės, kaip sudeginti kuo daugiau kalorijų
- Desertinis varškės sūris
2 porcijoms reikės:
240 g lęšių (konservuotų arba virtų);
1 raudonojo svogūno;
1 morkos;
250 g raudonojo kopūsto;
1 v.š. citrinos sulčių;
žiupsnelio grūstos aitriosios paprikos;
saujelės pjaustytų šviežių žolelių (krapų, petražolių ar svogūnų laiškų);
alyvuogių aliejaus, druskos, juodųjų pipirų.
Gaminame
1. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną ir morką. Kepkite keletą minučių, kol daržovės suminkštės, bet išliks traškios.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!