Karamelinis krekerių tortas

Labai paprastas ir labai skanus tortukas. Ir labai greitai pagaminamas. Galite improvizuoti dėdami įvairius priedus, puošti šokoladu, kokoso drožlėmis, pabarstukais.

Geriausi savaitės tekstai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- 5 pavasariški drabužių deriniai pagal madingiausias sezono kryptis
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo

- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)

Reikės:

500-600 gr. saldžių krekerių "Žuvyčių"
1 indelis "Rududu"
1 pakelis sviesto (180-200 g)
1 citrina
4 v.š. riebios grietinės
žiupsnelis druskos
džiovintų vaisių, uogų, riešutų pagal skonį (jei norite)

Gaminame

* Ant silpnos ugnies mašydami kaitiname sviestą ir „Rududu“, kol viskas ištirpsta ir masė tampa vienalyte. Dedame grietinę, druską ir dar šiek tiek pakaitiname. Atvėsiname.

* Supilame išspaustas citrinos sultis ir sudedame nutarkuotą žievelę. Masę išplakame mikseriu. Sausainius beriame į dubenį, suberiame džiovintus vaisius, uogas, riešutus ar kt. ir supilame kremą.

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis