Populiariausi savaitės tekstai:
- N. Oželytė: badauti mėnesį yra sudėtinga, niekam nerekomenduoju
- J. Jurkutės mama Aldona: kai vyras pasitraukė iš gyvenimo, skaudžiausia buvo dėl vaikų
- Violeta Baublienė: tekėti gal ar ką…
- Apie Šapranauską: žmonės jį matydavo linksmą, bet jis buvo pilnas graudulio
- Grožio ekspertai išrinko: 7 šių metų geriausios priemonės
- Penkios jauninančios šukuosenos
- Produktai, kurie itin efektyviai degina riebalus
Reikės:
6 vištos blauzdelių, arba 2 ketvirčių
5-6 bulvių
2-3 skiltelių česnako
prieskoninių žolelių vištienai
Padažui:
100 g majonezo
100 g pomidorų padažo
3 v. š. grūdėtųjų garstyčių
2 v. š. saldaus čili padažo
100 ml vandens
Gaminame
* Vištieną įtriname prieskoninėmis žolelėmis ir susmulkintu česnaku, užpilame sumaišytais majonezu, pomidorų padažu, garstyčiomis, čili padažu ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
* Vištieną dedame į kepimo formą (padažą palikite dubenyje ir supilkite vandenį). Supjaustytas bulves apie 15 min. (arba kol šiek tiek suminkštės) paverdame, tuomet sumaišome su dubenyje likusiu padažu ir sudedame į skardą. Galima viską pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis. Kepame 190° C orkaitėje apie 30-40 min., kol vištiena gražiai apskrunda. Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!