Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Garsenybių asmeninio trenerio patarimai, kaip nepriaugti svorio ir išlaikyti gražų kūną
- Naujausios manikiūro tendencijos: kokia spalva nagus lakuoti šį pavasarį?
- Savaitės horoskopas: pasiruoškite netikėtumams
- Laimingas gyvenimas be... vaikų
- Skanūs ir minkšti grietiniečiai
Reikės:
300-400 g maltos arba smulkiai supjaustytos jautienos,
jaunos cukinijos,
2 svogūnų,
raudonos saldžiosios paprikos,
2 morkų,
2 pomidorų,
stiklinės kubeliais supjaustytų konservuotų ananasų,
aliejaus kepimui,
1-2 šaukštų balzaminio acto,
50 g sviesto,
trupučio aitriosios paprikos,
šviežių bazilikų lapelių.
Gaminame
*Nulupti svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir pakepti įkaitintame aliejuje maždaug 12-15 minučių.
* Morkas nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais ir suberti į svogūnus. Ten pat sudėti ir supjaustytą jautieną, supilti balzaminį actą ir maišant kepti dar maždaug 10-15 minučių.
* Nuplautus pomidorus, cukiniją ir papriką (prieš tai iš jos pašalinus sėklas) supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvę prie mėsos. Užberti druskis, pipirų, sudėti sviestą. Retsykiais pamaišant kepti, kol pomidorai suminkštės.
* Sukratyti ananasus. Kepti dar maždaug 3-5 minutes ir patiekti su bazilikais. Skanaus!