Skaitomiausi savaitgalio straipsniai:
- Toms, kam per 40: auksinės taisyklės, kaip visada atrodyti gerai
- Ugnė: per 4 mėnesius atsikračiau 20 kg svorio
- 3 kūno dailinimo programos, kurias galima pritaikyti ir namuose
- A. Vasiljevas: mada tampa vulgari, – c’est la vie!
- Aistringų meilužių paslaptys – kaip elgtis lovoje
- Tortas „Paukščių pienas“
Mėsos kukuliams:
500g kiaulienos kumpio faršo;
1 kiaušinio;
1 skiltelės česnako;
1 mažo svogūno;
saujelės džiūvėsėlių;
1 a.š. dž. čiobrelių;
1 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
druskos, juodųjų pipirų;
2 svogūnų;
2 burokėlių;
2 morkų;
kelių šakelių šv.čiobrelio;
1 skiltelės česnako;
alyvuogių aliejaus;
druskos, juodųjų pipirų;
padažui:
2 v.š. majonezo;
2 v.š. natūralaus jogurto;
1 v.š. pieno;
1 a.š Dižono garstyčių;
žiupsnelio smulkiai pjaustytų šv.krapų;
druskos, juodųjų pipirų.
Gaminame
* Daržovėms: nulupkite svogūnus, nuskuskite morkas ir burokus. Į kepimo skardą sudėkite ketvirčiais pjaustytus svogūnus, morkas ir burokus - panašaus dydžio gabalėliais ir mažesniais nei svogūnai. Dėkite šviežius čiobrelio lapelius, smulkiai pjaustytą česnaką, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir viską išmaišykite. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30min.
* Mėsos kukuliams: į faršą įmuškite kiaušinį, smulkiai supjaustytą svogūną, česnako skiltelę, suberkite džiūvėsėlius, čiobrelius, papriką, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išminkykite ir suformuokite kukuliukus.
* Iš orkaitės išimkite kepimo skardą su daržovėmis, ant viršaus išdėliokite mėsos kukulius ir pašaukite vėl kepti 20-30min., kol kukuliai iškeps.
* Padažui: dubenelyje sumaišykite visus išvardintus ingridientus (padažas turi būti skystas).
* Iškeptas daržoves ir kukulius patiekite su paruoštu padažu.
Skanaus.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!