Greit pagaminami pikantiški mėsos pyragėliai

Šiandien siūlomas labai nebrangus, paprastas, tačiau beprotiškai skanus receptas. Visi, kas paragaus šių pyragėlių iš džiaugsmo nusišypsos, nes šis paprastas maistas toks skanus. Išbandykit, įsitikinsit, o kai valgysit, tai sukirsite didžiausią porciją ir žvalgysitės kur dar tie pyragėliai slepiasi.

Šių dienų skaitomiausi tekstai:
- Šimto vaikų mama: įvaikinimo istorijos pravirkdo net teisėjus
- V. Baublienė: Juozo triusikai ir visi kiti labai svarbūs žmonės
- Psichologė psichoterapeutė A. Griškonytė: apie mylimus vyrus – ar tikrai juos mylime?
- Kaip išsirinkti tinkamas užuolaidas
- Sausainiai su obuoliais

Reikia:

• 500 g prekybos centre įsigytos bemielės sluoksniuotos tešlos
• 400 g vid. riebumo maltos mėsos (geriausia vištiena, bet nebūtinai)
• vid. dydžio supjaustyto svogūno
morkos, sutarkuotos
• kelių šakelių petražolių
• 1 1/2 v. š. krapų (smulkintų)
• dviejų šaukštų kario miltelių
• aitriosios paprikos (žiupsnelio)
• uoginės paprikos (žiupsnelio)
• žiupsnelio druskos
• 2 šaukštų su kaupu grietinės
• 1 1/2 šaukšto grietinėlės (13 proc.)
• 3-4 v.š. pomidorų tyrės (konservuotos arba naminės)
• 3 v.š. pomidorų pastos (kečupo)
• vieno kiaušinio (patepimui)
• sezamų sėklų (nebūtinai)

Gaminam „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis